Țineți sub control și reduceți costurile

În climatul economic nesigur din ziua de azi, raționalizarea furnizorilor, reducerea ordinelor de cumpărare și facturilor, și reducerea costurilor per total sunt printre cele mai importante provocări cărora trebuie să le faceți față.

Dar, deși cele mai multe companii înțeleg importanța comunicării prin intermediul materialelor imprimate, puține își dau seama cât de mult le costă sau unde s-ar putea înregistra aspecte ineficiente.

Cu ajutorul Canon Managed Print Services,  adoptând o soluție de externalizare a managementului infrastructurii de imprimare, a cheltuielile inutile se pot diminua cu până la 50%, iar flota de echipamente cu aproximativ două treimi.


Nu este vorba doar despre economii

Cu ajutorul Canon Managed Print Services vă puteți crește productivitatea, spori securitatea documentelor dvs. și puteți scădea nivelul emisiilor dvs. de carbon.


Am avut de câștigat în atât de multe feluri. Costurile de imprimare s-au redus substanțial, ceea ce are un impact semnificiativ asupra câștigului nostru net. Avem mult mai puține aparate, care sunt mai flexibile și versatile, și  avem echipamentele potrivite în locurile potrivite.

Imagination, Regatul Unit