Managementul imprimarii

Ce este uniFLOW?
  • uniFLOW este o platformă software creată pentru a crește valoarea multifuncționalelor (MFD) din organizația dumneavoastră, maximizând astfel potențialul acestora. Structura modulară a uniFLOW și integrarea perfectă cu echipamentele Canon, permite sistemului de a fi configurat exact pe cerințele organizației.
  • Controlând procesele de imprimare și copiere ale echipamentelor multifuncționale Canon, uniFLOW permite managementului IT să administreze un singur sistem centralizat cu un set de conturi de utilizatori și o singură bază de date.
  • Interacțiunea utilizatorului cu echipamentele este una ușoară, având acces la toate funcțiile disponibile fără a întâlni o interfață nouă și fără a se autentifica de fiecare dată când dorește să acceseze o funcție nouă. Acest lucru face ca acest sistem să fie prietenos cu utilizatorul și să crească productivitatea organizatiei.
  • Scalabil la orice dimensiune a organizației, uniFLOW se integrează perfect indiferent de cerinte de marime. Este licențiat pentru pachete de utilizatori sau număr nelimitat de utilizatori, pentru a asigura scalabilitate și flexibilitate în funcție de tipul dumneavoastră de business. Are o arhitectura web-based astfel încat să poată fi accesat ușor în rețea, între sedii și toate datele să fie stocate într-o bază de date SQL centrală.
  • uniFLOW vă oferă posibilitatea să măsuraţi cu precizie utilizarea şi costurile pentru fiecare utilizator sau grup de utilizatori, centru de cost, department etc. Raportarea detaliată vă permite să folositi în modul cel mai eficient resursele de producţie, reducând costurile la minim şi plasând strategic aparatele în zonele în care este cea mai mare nevoie de ele.
  • uniFLOW este atât modular, cât şi configurabil, putându-se astfel adapta pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor unei game largi de companii. uniFLOW este mai mult decât o soluţie simplă de analiză şi raportare fiind o modalitate prin care puteţi controla pe deplin activitatea de imprimare, copiere, scanare, transmisie fax.

Una din caracteisticile principale ale uniFLOW este că poate fi extins cu diverse module suplimentare.
Fiecare modul oferă noi functionalități interesante, acest lucru permițând extinderea afacerii dvs.

  • În cadrul biroului, capacitatea sa de rerutare vă permite să redirecţionaţi operatiunile de listare către cel mai economic aparat, în funcţie de dimensiune şi calitate (alb-negru, color).
  • De asemenea, producţia poate fi deviată spre aparate alternative în cazul unei probleme, astfel încât să nu fie afectată productivitatea angajaţilor.
  • uniFLOW cuprinde mai multe caracteristici suplimentare, cum ar fi transmiterea de operaţii în condiţii de siguranţă, contabilitate desktop, grupare şi contorizare a operaţiilor, pentru a vă oferi un nivel maxim de control al imprimării şi al costurilor.
  • Arhitectura sa web-based permite soluției să ruleze din mai multe clădiri, locații sau site-uri cu toate datele stocate intro baza de date unica SQL.

uniFLOW este definit de un mod flexibil de configurare dispunând de un sistem de licentiere atat per device cat si pe numar de utilizatori.
uniFLOW SMB (Small and Medium Businesses) aduce, printr-un nou sistem de licențiere per device, doua dintre cele mai importante module uniFLOW OM: SECURE și STATISTICS.


Imprimare Securizată / Secure

Reduce pierderile de hartie şi creşte securitatea imprimarilor. Aceasta permite utilizatorilor să își ridice documentele de la imprimantă, fără riscul de a fi interceptate de către o terța entitate. Comenzile de imprimare sunt ţinute în server şi pot fi preluate doar în cazul autentificării la echipament, asigurând astfel confidențialitatea informațiilor.

“My Print Anywhere” este de asemenea o funcționalitate importantă, ce permite preluarea imprimărilor de la orice echipament disponibil din rețea. Și deoarece imprimarea securizată face ca utilizatorii să se autentifice la aparat pentru a își ridica documentele, nu mai ramân grămezi de hârtii neridicate în tavile de ieșire ale echipamentelor, aceasta ducând la mărirea eficienței, securității și reducerea costurilor.

Pentru o flexibilitate maximă, uniFLOW permite integrarea multor soluții de autentificare: PIN, utilizator si parola, cititoare de amprentă, cititoare de carduri cu cip/banda magnetica/de proximitate, tastaturi numerice etc.

Statistică / Statistics

Permite managementul multifuncționalelor din retea. Se pot crea statistici și rapoarte complexe în functie de utilizator sau grupuri de utilizatori, aparate etc. Interfața web poate genera rapoarte grafice amănunțite conform cererilor.