MPS construit în jurul afacerii dvs.

Pentru ca afacerea dvs. să aibă parte de toate beneficiile pe care le poate oferi o soluție de MPS – soluția trebuie concepută cu atenție ținând cont de cerințele dvs. specifice.

Experții noștri în domeniul MPS se bazează pe mulți ani de experiență și leadership în această industrie pentru a vă oferi o soluție externalizată de management al imprimării personalizată, corespunzătoare nevoilor dvs., care vă oferă control total asupra imprimării, de la design și implementare până la suport și management pe toată durata contractului.

Utilizând soluția Canon de management al imprimării personalizată, puteți fi sigur că organiația dvs. va beneficia de servicii livrate la cel mai înalt nivel, tehnologie de clasă mondială și o valore durabilă a afacerii.


De ce să alegeți Canon?

Colaborăm cu toți clienții noștri pentru a le pune la dispoziție o soluție de MPS care dispune de un preț deosebit de competitiv, oferind în același timp și control excelent. Combinăm oamenii, tehnologia și procesele potrivite pentru a vă oferi un serviciu prin care dvs. să puteți crea un mediu de imprimare eficient, flexibil și implicând costuri reduse.

Dar suntem de asemenea și experți în a face implementarea și tranziția lină. Vă puteți baza pe noi: dispunem de energia și expertiza necesară pentru a realiza toate acestea.
Și nici nu ne oprim doar aici; prin îmbunătățire constantă, serviciile pe care le livrăm organizației dvs. pot reduce costurile și îmbunătăți productivitatea pe moment și pe termen lung, chiar și pe măsură ce afacerea dvs. se dezvoltă și trebuie să se adapteze.