Beneficiile MPS

Documentele în format fizic și electronic rămân o parte integrală a comunicării în mediul de afaceri actual. Totuși, producerea documentelor este o cheltuială importantă pentru afacerea dvs., costând până la 3% din cifra de afaceri.

Potrivit studiilor*, doar 20% din costurile de imprimare sunt costuri vizibile. Dacă nu cunoașteți costurile reale pe acest palier sau nu aveți resursele și expertiza necesare pentru a le gestiona, echipa Managed Print Services (MPS) – Sama Consul vă poate ajuta.

*All Associates Group, Inc 2012


Reduceți costurile

Cu ajutorul soluțiilor Canon MPS, lucrăm împreună cu dvs. pentru a înțelege cât cheltuiți pentru imprimare și care sunt zonele cu costurile cele mai ridicate. Aceste informații pot fi apoi utilizate pentru a crea o soluție de imprimare care va reduce costurile și va eficientiza procesul. De fapt, solutiile Canon MPS i-a ajutat deja pe clienți să își reducă cu până la 60% costurile. Prin intermediul unor analize regulate ne asigurăm că vă veți recupera investițiile și vă veți atinge țintele atât acum, cât și pe termen lung.


Cresteți productivitatea

Atunci când altcineva administrează serviciile dvs. de imprimare, economisiți din timpul valoros al angajaților, ajutându-i să se concentreze asupra activităților esențiale pentru companie. Soluțiile Canon MPS se asigură de asemenea că aparatele sunt întotdeauna utilizate la nivel optim și poate realiza îmbunătățiri ale procesului de afaceri care vor spori productivitatea în întreaga dvs. organizație.


Sporiți securitatea

Din moment ce breșele de securitate pot prejudicia renumele brandului dvs. și pot conduce la penalități severe, protecția este cea care plătește dividentele pe termen lung. Un audit folosind soluțiile Canon MPS va evidenția potențiale optimizări ce pot fi aduse securității punctelor de imprimare din cadrul infrastructurii dvs. Putem apoi implementa îmbunătățiri pentru ca dvs. să puteți proteja informațiile de cei care nu sunt autorizați să le cunoască, și de asemenea să vă conformați reglementărilor legislative.


Imbunătățiți sustenabilitatea

Raționalizând infrastructura dvs. de imprimare și ajutându-vă să schimbați și monitorizați comportamentul de imprimare, soluțiile Canon MPS vă vor ajuta să reduceți pierderile, consumul de energie și de hârtie al aparatelor. Mai mult decât atât, cu ajutorul analizelor regulate ce evaluează impactul asupra mediului și a celor mai noi tehnologii Canon, vă ajutăm să vă reduceți emisiile de carbon pe termen lung.