Solutii

Soluţii inteligente pentru gestionarea documentelor

Angajaţii dumneavoastră mai pierd încă timp căutând documentele? Funcţionarii din birou petrec până la opt ore pe săptămână căutând documente, ceea ce reprezintă o risipă a timpului şi a banilor companiei. Acest lucru poate fi însă evitat. Cu o soluţie Canon pentru gestionarea documentelor, vă puteţi gestiona mai eficient documentele, puteţi reduce procesarea manuală şi puteţi permite consultarea instantanee şi securizată a documentelor de oriunde.
Prin urmare, dacă doriţi să lucraţi într-un mod mai inteligent, să economisiţi banii companiei şi să reduceţi stresul de la birou prin gestionarea documentelor, acum se poate.


Distribuirea documentelor

Trimiterea documentelor poate fi un proces lent şi frustrant, în special atunci când nu aveţi idee dacă documentul dumneavoastră a ajuns. Folosind o soluţie securizată Canon pentru distribuirea documentelor, puteţi partaja într-o clipă documentele importante cu colegii şi partenerii de afaceri de oriunde. Indiferent dacă le partajaţi cu o persoană sau un grup, puteţi avea certitudinea că procesul se va desfăşura fără probleme şi că persoanele respective vor putea lucra cu documentele dumneavoastră fără întârziere. Prin urmare, dacă doriţi să lucraţi mai eficient partajând documentele în mod economic, acum se poate.


Securitate

Există acum reglementări care impun protejarea datelor personale. Organizaţia dumneavoastră este supusă riscului unor amenzi substanţiale dacă nu puteţi asigura confidenţialitatea acestor date.

  • Care este valoarea pe care o acordaţi datelor confidenţiale?

Indiferent dacă este vorba despre planuri de afaceri, statistici sau date personale sensibile, informaţiile conţinute în documentele pe care le produceţi pot reprezenta însuşi suflul unei companii.

  • Canon răspunde cu succes provocărilor de securitate

Inţelegem importanţa vitală a protejării continue a datelor confidenţiale. În acelaşi timp, ştim că securitatea nu este o chestiune de genul “totul sau nimic”. De aceea oferim o gamă largă de caracteristici şi soluţii de securitate care se pot adapta în funcţie de cerinţele particulare ale mediilor de lucru individuale. Indiferent care sunt dificultăţile specifice cu care vă confruntaţi în ce priveşte protejarea datelor, no vă putem oferi controlul.


Managementul FloteiAfla mai multe >

Managementul ImprimariiAfla mai multe >

Managementul DocumentelorAfla mai multe >