Managementul flotei

Prin automatizarea multora dintre sarcinile cronofage necesare pentru administrarea dispozitivelor de reţea Canon, eMaintenance vă permite să vă concentraţi asupra activităţilor mai urgente.

  • Reduceţi activitatea de administrare cu citirea automatizată ale contoarelor
  • Economisiţi timp cu diagnosticarea de la distanţă
  • Automatizaţi comandarea materialelor consumabile pentru maximizarea duratei de funcţionare a dispozitivului
  • Folosiţi profilurile de utilizare a dispozitivelor pentru a influenţa implementarea

Conceput pentru dispozitivele multifuncţionale Canon

Acum există o modalitate mult mai eficientă de a supraveghea dispozitivele dvs. Canon. eMaintenance automatizează multe dintre sarcinile cronofage necesare pentru administrarea dispozitivelor de reţea. Vă oferă libertatea de a vă concentra asupra activităţilor mai urgente.


Reduceţi administrarea fără niciun efort

În locul înregistrării operaţiilor de citire a contoarelor în fiecare lună sau utilizării de estimări care trebuie corectate pe parcurs, eMaintenance automatizează întregul proces pentru dvs. Respectând cele mai riguroase protocoale de securitate, eMaintenance transmite informaţiile relevante direct furnizorului dvs. de service pe Internet, fără niciun fel de implicare administrativă.


Obţineţi durata optimă de funcţionare de la dispozitivele dvs.

eMaintenance utilizează Diagnosticarea de la Distanţă de la Canon pentru a supraveghea îndeaproape toate dispozitivele dvs. Canon din reţea. Dacă apare o defecţiune sau dacă un dispozitiv nu funcţionează conform standardelor determinate în prealabil, furnizorul dvs. de service este informat automat imediat prin email.
Aceasta asigură un răspuns rapid fie sub forma unui apel telefonic de la un expert în respectivul produs, fie sub forma unei vizite din partea unui tehnician şi maximizează durata de funcţionare a dispozitivului.


Gestionarea îmbunătăţită a tonerului

eMaintenance estimează automat scăderea nivelului de toner şi trimite o solicitare de comandă direct centrului de service corespunzător. Astfel, nu vor mai exista neplăceri din cauza lipsei tonerului, nici nu se vor mai strânge teancuri de documente.


Creaţi profiluri de utilizare a dispozitivelor

eMaintenance ajută de la distanţă la verificarea stării, volumului de lucru şi modelelor de utilizare ale fiecărui dispozitiv. O informaţie utilă atunci când trebuie să decidem unde şi cum să aşezăm dispozitivele în cadrul unei organizaţii mari.
Software-ul eMaintenance este conceput pentru produsele multifuncţionale Canon, însă funcţionează de asemenea şi cu o serie de dispozitive de altă marcă.