Servicii

Sama Consul adăugă valoare soluţiilor reprografice Canon distribuite oferind service şi suport tehnic clienţilor săi la un înalt nivel de calitate, certificat de producătorul al cărui partener suntem: Canon Inc.

Calitatea ridicată a serviciilor oferite este garantată de profesionalismul şi de experienţa echipei noastre tehnice. Inginerii de service participă periodic la sesiunile de training organizate de către Canon pentru a-şi actualiza cunoştinţele şi a ţine pasul cu dezvoltările tehnologice ale echipamentelor reprografice. Colaborând îndeaproape cu companii reprezentând cele mai diverse domenii de activitate, tehnicienii noştri au dobândit o vastă experienţă profesională.


Sama Consul pune la dispoziţia clienţilor săi următoarele servicii tehnice:
  • instalări de echipamente şi integrarea soluţiilor în mediul de lucru

In prezent echipa tehnica a Sama Consul este instruita si certificata sa poata instala orice echipament reprografic din gama Canon. Mai mult decat atat, va oferim o integrare functionala a echipamentului dumneavoastra in mediul de lucru avand alaturi suport tehnic si IT din partea Canon.

  • servicii de mentenanţă şi reparaţii în baza unui contract de service total

In baza contractului de service total Sama Consul va asigura intretinerea, consumabilele, piesele de schimb si manopera aferenta inlocuirii acestora. Beneficiarul le va plati sub forma unui tarif lunar care contine contravaloarea imprimarilor efectuate in acea luna. Contractul de service total va ofera o multitudine de avantaje – monitorizarea precisa a costurilor aferente operatiunilor de imprimare/copiere/scanare, economii de timp si de spatiu ca urmare a furnizarii regulate a consumabilelor, instruirea gratuita a doi operatori, timp de raspuns si depanare garantat, chiar si siguranta totala a realizarii lucrarilor dumneavostra prin preluarea volumelor dumneavostra de lucru in cazul in care, din diverse motive nu a fost posibila depanarea echipamentelor intr-un timp util, necesar respectarii termenelor contractuale.
Suntem constienti de faptul ca unele aplicatii si termene sunt critice pentru afacerea dumneavoastra. De aceea am dezvoltat un serviciu optional de asistenta tehnica permanenta, raspunzand solicitarilor dumneavoastra chiar si 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.

  • servicii de mentenanţă şi reparaţii în baza unui contract de service post-garantie

Contractul de service post-garantie presupune din partea personalului tehnic Sama Consul o vizita lunara pentru operatiuni de intretinere si interventii ori de cate ori este necesar. Acest tip de contract include toate costurile aferente manoperei.

  • servicii de mententanta şi reparaţii la cerere

Companiilor care nu doresc incheierea unui contract cu Sama Consul, fie de service total, fie de service post-garantie, le oferim posibilitatea de a ne solicita serviciile de mentenanta si reparatii in cazul aparitiei unui defect.