Cum abordăm MPS

Fiecare organizație este diferită, motiv pentru care cunoașterea afacerii dvs. și a nevoilor dvs. în domeniul IT este esențială pentru livrarea managed print services.

Prin intermediul Canon Managed Print Services, noi ne asigurăm că beneficiați de procese de imprimare mai rapide, fluxuri de lucru mai eficiente și cheltuieli mai scăzute în cel mai scurt timp posibil, combinând metodologiile ITIL® și PRINCE2® în fiecare pas al procesului.


Abordarea în cinci etape
Descoperirea

Începem cu o examinare atentă a situației dvs. actuale, pentru a vedea ce anume și cum imprimați în cadrul organizației. De acolo, putem realiza o soluție care să elimine risipa și neplăcerile, astfel încât să puteți să vă concentrați asupra obiectului afacerii dvs.

 


Design

Pe baza datelor din etapa descoperirii vom realiza o soluție care să elimine risipa și neplăcerile și să îndeplinească cerințele afacerii dvs. În timpul acestei faze lucrăm împreună cu dvs. pentru a ne asigura că planificăm și implementăm cu atenție soluția – deoarece cu toții vrem să fim siguri că singurul impact asupra afacerii dvs. și a angajaților dvs. este unul pozitiv.


Tranziția și implementarea

Aici folosim experiența, calificarea și cunoștințele noastre pentru a gestiona implementarea și introducerea noii soluții și a-i ajuta pe utilizatori să își schimbe comportamentul astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate. Mai mult, lucrăm în continuare împreună cu dvs. pentru a ne asigura că lucrurile rămân așa.


Gestionare și sprijin

Odată ce lucrurile sunt puse la punct, ne vom asigura că totul funcționează așa cum ar trebui, pentru a vă îndeplini nevoile acum și în viitor.

În centrul ofertei noastre MPS este Managementul Flotei, în care preluăm responsabilitatea gestionării flotei de imprimare pe baza indicatorilor-cheie de performanță și acordului asupra nivelului de calitate al serviciilor, pentru a vă pune la dispoziție și a încheia acordul. Nu va mai trebui să gestionați imprimantele, să înregistrați și raportați indicațiile de pe instrumentele de măsură sau să pierdeți timp comandând consumabile. Vă punem la dispoziție de asemenea un centru de servicii pentru gestionarea evenimentelor, incidentelor și escaladării problemelor, și de asemenea rezolvăm sesizările în momentele în care aveți nevoie să ne contactați. Totul va fi mai ușor – de la achiziții la clienți.


Analiză

Spre deosebire de alte soluții de management al documentelor, Canon Managed Print Services include o fază de analiză, pentru a ne asigura că vă bucurați de beneficiile promise și soluția rămâne optimizată de-a lungul timpului, astfel încât să întrunescă nevoile în schimbare ale companiei dvs. Definim clar termenii contractuali, astfel încât să cunoaștem exact când, cum și cu cine vom analiza situația contractului dvs. de MPS, precum și formatul și conținutul acelor analize regulate.