Securizarea Fluxului de Lucru

imageWARE Secure Audit Manager Express

Protejați informațiile importante și confidențiale.
Captați, arhivați și auditați toate activitățile echipamentelor imageRUNNER*

Captați datele și informațiile utilizatorului pentru lucrările procesate de echipamentele imageRUNNER. imageWARE Secure Audit Manager Express este o soluție software de securizare a informațiilor robustă și eficientă pentru supravegherea distribuției documentelor. Această soluție creează un nou concept în industria securității informațiilor. Este primul podus care oferă capacități de captură, arhivare, notificare și auditare pentru activități ale echipamentelor Canon precum listarea, scanarea, trimiterea prin fax sau email și fotocopierea.

imageWARE Secure Audit Manager Express vă ajută să îi descurajați pe acei angajați rău intenționați care urmăresc să scurgă informații importante și de valoare trimise către sistemele Canon imageRUNNER și imageRUNNER ADVANCE. În ipoteza în care are loc o asemenea scurgere, informații de importanță capitală, precum cine, ce, când și unde a avut loc incidentul, pot fi regăsite cu ușurință.

imageWARE Secure Audit Manager Express captează informații cu privire la atributele lucrării cum ar fi ora, data, utilizatorul, destinația și datele în format text. După captarea informațiilor, acestea sunt stocate, iar căutările în cadrul lor pot fi realizare cu ușurință, fie prin intermediul unei căutări în întregul text sau în rândul atributelor. Prin intermediul acestei soluții, companiile și organizațiile pot reduce riscurile și prejudiciile rezultate din scurgerile informațiilor importante și confidențiale.

*imageWARE Secure Audit Manager Express suportă numai sisteme imageRUNNER și imageRUNNER ADVANCE ce înglobează platfoma MEAP.

Caracteristici
 • Management centralizat
  • Managementul centralizat din interfață Web al imageWARE Secure Audit Manager Express face ca soluția să fie economică și facil de operat. Dintr-o locație centrală pot fi realizate schimbări la nivelul întregului sistem.
 • Generați raportări exacte și la timp
  • Specificați tipurile de lucrări care să fie înregistrate în orice combinație de copiere, listare, trimitere a unui fax, recepționare a unui fax și scanare/trimitere în trei perioade de timp diferite pentru orice aparat/aparate.
 • Recunoaștere Optică a Caracterelor (OCR)
  • Toate lucrările înregistrate pot fi procesate prin intermediul OCR în combinații de engleză și franceză, germană, spaniolă, italiană sau japoneză. Auditorii pot realiza căutarea în întregul text și pot vedea textul OCR-izat pentru fiecare lucrare înregistrată.
 • Sprijin al Managementului Diviziei
 • Administratorul poate alege setările sistemului doar pentru locațiile corespondente, folosind System Manager. Pot fi alese setări de monitorizare particulare pentru grupuri diferite de echipamente și cuvinte-cheie monitorizate.

 • Planificare pentru managementul utilizării lățimii de bandă. Controlați momentul zilei în care se transferă informațiile. Două tipuri de caracteristici ale planificării sunt după cum urmează:
  • Trimitere periodică: Trimiteți date la intervale de timp desemnate, pe tot parcursul zilei.
  • Trimitere planificată: Planificați momentul din zi la care să fie trimise datele. De exemplu, puteți configura imageWARE Secure Audit Manager Express să trimită datele după încheierea zilei de lucru sau în oricare trei perioade de timp diferite. Fiecare echipament poate avea propriile planificări sau aceeași planificare poate fi comună tuturor echipamentelor.

Document Security Infographic


Source: Canon Solutions America